Over het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD)

Wij zijn een netwerk voor diëtisten die een opleiding in de orthomoleculaire voedingsleer hebben gevolgd en zich hierin hebben gespecialiseerd. Ons netwerk heeft als doel kennis en wetenschappelijke informatie uit te wisselen en ervaringen te delen. Hiertoe organiseren we twee maal per jaar een voor diëtisten geaccrediteerde scholing en ontwikkelen we orthomoleculaire behandelingsrichtlijnen. Het NOD biedt een enorme hoeveelheid kennis die we met onze leden hebben opgebouwd.

Onze visie

Een orthomoleculair diëtist werkt vanuit de visie dat voeding de juiste stoffen moet leveren voor het verbeteren en/of behouden van de gezondheid. Om dat te bereiken, streven wij naar een op de persoon afgestemd leefstijl advies dat alle lichaamsprocessen ondersteunt en bevordert.

De orthomoleculair dietist werkt aan de oplossing van de klachten.

Hoe werken wij?

Wij werken met een natuurlijke, zo onbewerkt mogelijke voeding die, indien de situatie dat vereist, aangevuld zal worden met voedingssupplementen. Ons streven is de achterliggende oorzaak van de verstoringen in de gezondheid te achterhalen en te herstellen. Preventie speelt in onze visie een grote rol omdat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Bekijk onze locaties

Heb je een klacht en wil je er blijvend vanaf? Wil je meer energie, gezonder leven of meer weten over volwaardige voeding? Of je nu een klacht hebt of preventief advies wilt, wij kunnen je hierbij helpen.

Bekijk alle praktijken bij jouw in de buurt!

BEKIJK DE LOCATIES >>