Diëtist in de buurt

Als u advies zoekt over alles wat met de diëtist te maken heeft, kunt bij het NOD terecht voor een diëtist in de buurt die u daarbij kan helpen. Een orthomoleculair diëtist kan u van persoonlijk voedingsadvies voorzien. De visie van de orthomoleculaire voedingsleer is het verbeteren van de gezondheid via het optimaliseren van het voedingspatroon.

Persoonlijk voedingsadvies

Via het NOD kan u in contact komen met een diëtist in de buurt. De bij het NOD aangesloten diëtisten kunnen u van voedingsadvies voorzien. Binnen orthomoleculaire voedingsleer wordt naar een gezonde leefstijl gestreefd. Daarbij worden E-nummers en bewerkt voedsel vermeden. Vitamines en mineralen dragen bij aan het verbeteren van de gezondheid. Ook wordt via supplementen het voedingspatroon geoptimaliseerd. Het doel hiervan is om lichamelijke klachten te voorkomen. Bij een orthomoleculair diëtist ligt de focus niet zozeer op genezing, maar op het voorkomen van klachten.

Het kan zijn dat u vaak last heeft van lichamelijke klachten. Het eten van zo veel mogelijk gezonde voeding kan bijdragen aan het voorkomen van dergelijke klachten. Om u te helpen bij een gezonde levensstijl kunt u een afspraak maken met een diëtist in de buurt. Deze zal samen met u naar oorzaken zoeken van uw lichamelijke klachten. Via live consulten kan een betrokken diëtist u helpen met een persoonlijk voedingsplan. Als een diëtist in de buurt niet voorhanden is, kunt u ook een online consult plannen.

CONTACT OPNEMEN >>
Diëtist in de buurt

Vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in of stuur een bericht naar info@orthomoleculairdietisten.nl, dan laten wij u zo snel mogelijk iets weten.

    Een diëtist in de buurt via het NOD

    Het NOD is een netwerk met   leden die in de orthomoleculaire voedingsleer zijn gespecialiseerd. Dit netwerk is door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten erkend. Binnen dit netwerk kunnen de leden hun kennis en ervaringen delen. Zo breiden zij samen hun kennis uit en ontwikkelen ze behandelingsplannen. Alle leden hebben een opleiding gevolgd die gerelateerd is aan de orthomoleculaire voedingsleer. Om de kennis te kunnen blijven ontwikkelen worden er twee keer per jaar door het NOD scholingstrajecten georganiseerd. Het doel van deze kennisontwikkeling is om mensen beter te kunnen helpen bij een gezonde levensstijl. Via dit netwerk kunt u in contact komen met een diëtist in de buurt. Alle diëtisten op onze website delen dezelfde visie van de orthomoleculaire voedingsleer en zijn aangesloten bij het NOD. 

    Contact opnemen voor advies van een orthomoleculair diëtist

    Als u zoekt naar een diëtist in de buurt kunt u terecht bij het NOD. Aan dit netwerk zijn tientallen orthomoleculair diëtisten verbonden die u kunnen helpen met gezond eten. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@orthomoleculairdietisten.nl. Ook kunt u met ons in contact komen door op onze website een formulier in te vullen.

    BEKIJK DE LOCATIES >>